Mental-Skills is opgericht door Dido Blonk.

´Ik ben een gepassioneerd sportliefhebster en ben zelf een actieve tennisster. Ik heb een tijdje in de top 50 van Nederland gestaan en speel momenteel in de 1e klas gemengd op zondag.  Dido Blonk is Praktijksportpsycholoog VSPN®.

In 2010 heb ik mijn master ´klinische en gezondheidspsychologie´ gehaald. Ik heb stage gelopen bij een angst- en stemmingspoli, waarin ik clienten heb behandeld. Ook ben ik projectleidster geweest van het project ´rouw en verlies in verschillende culturen´ van GGZ-instelling De Jutters. In mijn functie als projectleidster heb ik ervaring opgedaan in het samenwerken met andere organisaties, het opstellen van beleidsplannen, het geven van voorlichting, trainingen, workshops en het begeleiden van rouw- en verliesgroepen. Ik heb ook bij de tennisbond (KNLTB) gewerkt op de afdeling Wedstrijdtennis en Toptennis.

In 2015 heb ik besloten om te doen wat ik echt graag wil, namelijk sporters begeleiden in verschillende takken van sport.

Door mijn ervaringen als tennisster weet ik hoe belangrijk mentale vaardigheden zijn om goed te kunnen presteren. Mijn expertise is in te zetten voor verschillende takken van sport en voor bedrijven, instellingen en overige organisaties. Daarnaast kunnen sporters en niet-sporters met angst- en stemmingsklachten en verlieservaringen bij mij terecht.´

Mental-Skills vindt het belangrijk om samen te werken met verschillende organisaties en instellingen om te zorgen voor een optimale begeleiding van sporters en niet-sporters. Op dit moment werkt Mental-Skills samen met Troost voor Tranen (www.troostvoortranen.nl).

Wil je weten wat Mental-Skills voor jou, jouw team of vereniging kan betekenen, neem dan contact op.

Website by Dido Blonk 2016