Kennismakingsgesprek (+/-30 minuten)

In dit gesprek maken we kennis met elkaar. We zullen het hebben over de reden van aanmelding en ook zal ik meer over mezelf vertellen en wat ik kan aanbieden. 

 

Tarief: 15 euro 

 

Individuele begeleiding

In de eerste sessie zal er een intakegesprek gehouden worden en op basis hiervan wordt een programma op maat gemaakt. We kunnen met elkaar bekijken hoeveel sessies je zou willen. Een traject bestaat gemiddeld uit 10 sessies, maar kan afhankelijk van de hulpvraag en de wens van de sporter ook korter of langer zijn. In overleg kunnen we bekijken welk pakket het best bij jou zou aansluiten en wat je zelf zou willen. De sessies kunnen face to face, via skype, op locatie of telefonisch zijn. 

 

Tarief: 75 euro per uur 

 

Pakketten sporters. 

Het is mogelijk om een pakket te kiezen, waarbij er gekozen kan worden voor een kort traject (4-6 sessies), gemiddeld traject (7-9 sessies) en een uitgebreid traject (10-13 sessies). Bij alle pakketten is het kennismakingsgesprek gratis. Bij het gemiddelde en uitgebreide traject is een basis persoonlijkheidsprofiel en een observatie bij een training of wedstrijd inbegrepen (gratis) en bij het uitgebreide pakket is er tussendoor de gelegenheid tot 4 telefonische contactmomenten van 15 minuten(gratis)

 

Tarief: 75 euro per uur (sessie)

 

Mentale training voor jonge tennissers (10-18 jaar). 

In de jeugd leg je de basis en wordt het mentale aspect soms vergeten en/of is er onduidelijkheid over hoe je dit het best kan integreren in de trainingen. Bij individuele begeleiding wordt een programma op maat gemaakt en zal het programma op een toegankelijke manier aan kinderen en jongeren worden aangeboden, waarin er een theoretisch gedeelte is, maar ook een praktijkgedeelte op de tennisbaan. 

 

Tarief: 75 euro per uur.

Website by Dido Blonk 2016