Wil je beter leren omgaan met spanning? Wil je leren je beter te concentreren? Wil je beter leren omgaan met al die gedachten in je hoofd? Of wil je als sporter nog meer uit jezelf halen?

Wellicht is mentale training dan iets voor jou. Wanneer jij met mentale training wilt starten dan vindt eerst een uitgebreid intakegesprek plaats. Aan de hand hiervan bepalen we aan welke mentale vaardigheden we het beste kunnen werken. Na dit intakegesprek kun je zelf bepalen of je wilt starten met de mentale training of niet.

De mentale training bestaat gemiddeld uit ongeveer 8 tot 12 trainingen. Het exacte aantal trainingen is afhankelijk van waar we precies mee aan de slag gaan. De mentale vaardigheden die je leert kun je gelijk in de praktijk gebruiken tijdens je eigen trainingen en wedstrijden. In de laatste sessie zullen we het traject evalueren. Als er behoefte aan is kan je altijd terugkomen voor vervolg gesprekken.

Mentale training

Ook is het mogelijk om op andere gebieden begeleid te worden door middel van coaching. Denk aan : blessures, omgaan met tegenslagen en/of andere vraagstukken.Voor meer informatie, zie: Coaching

Wil je meer informatie over individuele begeleiding of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op.

 

 

 

Website by Dido Blonk 2016