Als vereniging of als tennisschool wil je mogelijk dat de jeugd of volwassen spelers ook mogelijkheden krijgen om zich op het mentale vlak te ontwikkelen. 

Basiscursus mentale kanjer in een groep(voor jonge tennissers)

Ook is er de mogelijkheid voor jonge sporters (10-18 jaar) om in groepen mentale begeleiding te krijgen. Deze cursus bestaat uit 5 trainingen en wordt momenteel aangeboden aan jonge tennissers, maar is ook voor jonge sporters uit andere takken van sport. 

In de basiscursus mentale kanjer leren jonge sporters in de theorie en in de praktijk het belang van doelen stellen, waar ze door worden afgeleid, hoe ze hun aandacht kunnen richten en krijgen ze tools mee om te leren omgaan met spanning. 

Tarief: De prijs is afhankelijk van het aantal kinderen in de groep en/of er meerdere groepen zijn die mentale training willen. De prijs zal dus in overleg met elkaar worden afgestemd. 

Verdiepende cursus: De mentale kanjer

Deze verdiepende cursus bestaat uit 5 trainingen, waarin de tools uit de basiscursus herhaald worden en  nieuwe vaardigheden aangeleerd worden. Hierbij kun je denken aan een positieve mindset, visualisatie en het toepassen van routines en wedstrijdvoorbereiding. 

Tarief: De prijs is afhankelijk van het aantal kinderen in de groep en/of er meerdere groepen zijn die mentale training willen. De prijs zal dus in overleg met elkaar worden afgestemd. 

Ook voor volwassen spelers is er in overleg en bij voldoende animo de mogelijkheid om een basiscursus of verdiepende cursus te volgen. 

Workshops                          

Een workshop of meerdere workshops behoren ook tot de mogelijkheden. Hierbij kun je denken aan workshops voor specifieke doelgroepen zoals ouders, coaches, jongere of oudere sporters. Een gemiddelde workshop duurt 1,5 uur en is al mogelijk vanaf 200 euro. Bij meerdere workshops achter elkaar kan er korting gegeven worden. 

Website by Dido Blonk 2016